Méret utáni cipőkészítés

Néhány évtizeddel ezelőtt nagy divatja, hagyománya volt az úri szabóságnak, a méret után készült ruházatnak. Ugyancsak méret után készült lábbelit hordott minden, magára valamit is adó hölgy és úr.
 
Ezzel a lehetőséggel napjainkban is élhetünk. Üzletünkben egy személyes beszélgetés alkalmával összehozzuk az esetleges elképzelést a funkcionális és kényelmi szempontokkal. Ebben segítségünkre van modellkatalógusunk, sarok-, szín- és bőrmintáink, bélésanyagok és egyéb kiegészítők. Ha minden egyben van, akkor méretet veszünk a lábról és ezek alapján elkészül a cipő. Az így készült cipő, csizma egyedi, kényelmes és hosszú életű.
 
Mindig is voltak, így napjainkban is vannak, akik kedvelik, ha egyedi, mérték után készült lábbelit tudhatnak magukénak, ami kényelmes, megbízható, és tetszetős. Ezekben az esetekben a lábról vett méret megőrzésre kerül, így akár egy későbbi rendelés alkalmával elég azt elővenni, és annak alapján felmérni a kaptafát. Visszatérő Vendégeinknek "saját" kaptafája van, melyet néve szólóan feliratozunk és tárolunk.
 
A sarok, talp helyes beállításával a lábbeli egységeinek pontos elrendezése miatt a teljes testsúly egyenlően terhelődik, így járáskor a lábra, de akár a gerincre is megfelelő terhelés kerül ezzel segítve a helyes tartást, megelőzve esetleges későbbi deformitásokat.
 
 
Férfi fekete box és szürke nubuk kombináció
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Férfi egybeszabott félcipő

 

 Női egyfűzős félcipő     Női egyfűzős félcipő

 

 

 

 

Férfi magasszárú cipő

 

Férfi Oxford félcipő csúcsos orrborítékkal, fekete-szürke box bőrből

 

 

Női félcipő nyitott középrésszel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Férfi Budapest modell, fekete box-verúr kombinációval. A klasszikus modell egy színből készül, melyet a különböző anyagok tesznek mozgalmassá