Szolgáltatások

Varrott cipők

Méret utáni cipőkészítés

Gyógycipők

Cipőápolás

Varrott cipők 

A kézi készítésű alkalmi, és köznapi viseletre szolgáló cipők felső szintjét képviseli, mely régi hagyományra tekint vissza. Emellett ez a kategória a modernitást, legújabb divatot vagy akár a sportosan elegáns stílust sem zárja ki. Minden egyes öltés kézzel készül. Tovább hangsúlyozható a cipő egyedi jellege, ha az öltések festés nélkül díszítik a cipőt szép, hangsúlyos kontrasztot adva annak.

Méret utáni cipőkészítés

Néhány évtizeddel ezelőtt nagy divatja, hagyománya volt az úri szabóságnak, a mérték után készült ruházatnak. Ezzel a lehetőséggel napjainkban is élhetünk. Üzletünkben egy személyes beszélgetés alkalmával összehozzuk az esetleges elképzelést a funkcionális és kényelmi szempontokkal. Ebben segítségünkre van modellkatalógusunk, sarok-, szín- és bőrminták, bélésanyagok és egyéb kiegészítők. Ha minden egyben van, akkor méretet veszünk a lábról és ezek alapján elkészül a lábbeli. Az így készült cipő, csizma egyedi, kényelmes és hosszú életű. 

Gyermekek számára kényelmes szandál, játszó-, utcai- és magasszárú cipő kellően széles orral, természetes, erős, színes anyagokból készül.

Gyógycipők

Ne féljünk a "gyógycipő" elnevezéstől. Az orvos által vény-re kiírt gyógy- és ortopéd cipő is lehet csinos, kényelmes viselet. A vélt hátrányát előnyévé tehetjük azzal például, hogy a cipő színét mi választhatjuk meg, és egy szép díszlyukasztás is eleganciát ad.

A gyermek gyógycipő is kedvelt darab lesz, ha kedvenc színből, színes cérnával varrva, dísszel látjuk el.

Cipőápolás

A csizma, cipő, szandál, papucs élettartamát megnövelhetjük, sőt hosszantartóvá tehetjük rendszeres ápolással. A jól karbantartott cipő ellenállóbb az időjárással szemben. Nem megy tönkre, ha véletlenül esőben vagy hóban megázunk.