Varrott cipők

A varrott cipő a kézi készítésű alkalmi, és köznapi viseletre szolgáló cipők felső szintjét képviseli, mely régi hagyományra tekint vissza, és a modernitást sem zárja ki. Több változata létezik, közülük legismertebbek a gojzer- és a rámánvarrott eljárással készült lábbelik.
Ezen darabok a legjobb minőségű anyagokból készülnek, szépen kidolgozott, munkaigényes termékek, melyeknek a felsőrésze, a bélése, a talpa, és a belső merevítő alkatrészei (kéreg, orrmerevítő, oldalerősítő) is bőrből készülnek hagyományos módon csirizzel ragasztva, ami természetes anyag, és nagy szilárdságot eredményez.
A varrott cipő fő jellemzője, hogy a talpat varrás rögzíti a rámához, amely szintén varrással van erősítve a talpbéléshez - erre épül maga a cipő. Mindez együtt megbízható, masszív lábbelit eredményez. Minden egyes öltés kézzel készül, mely a cipő egyedi jellegét tovább hangsúlyozhatja, ha az öltések festés nélkül díszítik a cipőt szép, hangsúlyos kontrasztot adva annak.
 
Mindig is voltak, így napjainkban is vannak, akik kedvelik, ha mérték után készült varrott cipőt tudhatnak magukénak - mely kényelmes, megbízható, elegáns és tetszetős.
Amikor egy férfi varrott cipőt visel, azzal mindenki felé jelzi, hogy viselője magabiztos, igényes és stílusos. A jól megválasztott varrott cipő könnyedén viselhető szinte minden alkalomra a divatos, a klasszikus, az üzleti (business), a lazább utcai (causal vagy upper casual), a sportos öltözet meghatározó vagy kiegészítő elemeként. Meglepően széles kihasználtságot nyújt, igazán sokoldalú lehet a varrott cipő.
Nálunk lehetőség van arra, hogy egyéni elképzelés szerint készüljön el a varrott Sutor cipő, figyelembe véve a funkcióját, viselésének területeit, tulajdonosának igényeit. A méretvétel alkalmával kerül sor a bőr, annak színe, a felsőrész fazonja, a kaptafa formája, és további részletek kiválasztására. Ezek alapján készül el az Ön varrott cipője.
Visszatérő vendégeink lábáról vett méret megőrzésre kerül, így akár egy későbbi rendelés alkalmával elég azt elővenni, és annak alapján felmérni a kaptafát, mely igény esetén névre szólóan kerül elraktározásra.
Angol varrott, középbarna Oxford modell, natúr rámával
 
 
 
 
 
Rámánvarrott Férfi Félcipő

 


 


 

 

 

       

 
  
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 gojzer sport kek velur